Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To The Spectrum Retreat του Dan Smith στο Nintendo Switch

*
Αφού το σκέφτηκαν και το ξανασκέφτηκαν, Dan Smith και Ripstone Games, αποφάσισαν τελικά να κυκλοφορήσουν το complex color-coded puzzler, The Spectrum Retreat και στο Nintendo Switch στις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC, PlayStation 4 και Xbox One και ο δημιουργός του είχε τιμηθεί με το βραβείο BAFTA Young Game Designers το 2016, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Στο The Spectrum Retreat οι παίκτες υποδύονται τον πελάτη ενός τρομερά περίεργου και σουρεαλιστικού ξενοδοχείου που ονομάζεται The Penrose, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται εκ πρώτης όψης. Δεν έχετε ιδέα πως βρεθήκατε εκεί, όμως αυτό συνέβη πριν αρκετό καιρό. Όπως είναι λογικό, θέλετε να φύγετε από εκεί, όμως για να το κάνετε θα πρέπει να λύσετε μια σειρά από puzzles, που θα σας βάλουν σε ένα πολύπλοκο παιχνίδι με τα χρώματα. Το κόστος του The Spectrum Retreat στο Nintendo Switch θα είναι €12,99 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*